Groeps Training

Samen (met je vriendinnen) sporten?  Naast personal training geef ik ook groepslessen

De training wordt gegeven in Studio Zowat aan Zee, Keizerstraat 40B.  Verborgen in hartje Scheveningen, op loopafstand van het strand en de zee, vind je deze gezellig en rustige studio waar we in kleine groepjes (max 7 deelnemers) sporten. Bij mooi weer worden de workouts buiten gedaan. Heerlijk op het strand of op de boulevard.

Basic Training: deze 'old skool' groepstraining op muziek geeft je meer energie, maakt je sterker en niet onbelangrijk je werkt aan een strakker en fitter lijf. Tijdens de training wordt  gebruik gemaakt van gewichten en weerstandsbanden. 

Body Control:een combinatie van pilates, core - en balans training met als doel de rompspieren te versterken, de flexibiliteit te vergroten en het lichaam krachtiger te maken. Body Control is een intensieve spiertraing met extra aandacht voor houding, lichaamsbewustzijn en ontspanning.

Bootcamp: Een intensieve en uitdagende outdoor training waarbij kracht, interval en condtie zorgen voor een uitdagende en afwisselend training. Het hele jaar door wordt er buiten getraind.  Het strand, de boulevard en de zee is onze playground. Kom je ook buitenspelen? (max 15 pers per training)  De bootcamp is voor mannen en vrouwen.


Lesrooster

maandag  09.15 uur Body Control

dinsdag    20.00 uur Bootcamp

woensdag 09.15 uur Basic  Training 

vrijdag      09.15 uur Basic Training