PERSONAL TRAINER SESSIONS

Juist voor vrouwen is krachttraining een goede manier om in vorm te komen. De spierspanning verbetert en het maakt de botten sterker. Krachttraining stimuleert niet alleen de vetverbranding, het houdt ook het vet er af! Hoe meer spiermassa je ontwikkelt hoe effectiever en sneller de verbranding van vetten, zelfs als je slaapt! Wil je een strakker en een beter gevormd lichaam dan is krachttraining de snelste weg naar resultaat.

De romp (rug, buik en bekken) is het centrum van het bewegen van ons lichaam. Bij iedere beweging die je maakt speelt de romp een centrale rol. Regelmatig romp- en balans oefeningen zorgt niet alleen voor een strakke buik. Je wordt sterker, je ontwikkelt meer spierkracht, verbetert de houding en stabiliteit en vergroot het lichaamsbewustzijn. Rug en schouderklachten, onstabiele buik en rugspieren en een verkeerde werkhouding kunnen met een core-training verminderen en zelfs verdwijnen.

Er zijn ook nog andere trainingen zoals interval, powerwalk, trappen lopen en boksen die het uithoudingsvermogen verbeteren.
Sports Conditioning is werken aan de conditie en de vetverbranding op een afwisselende en uitdagende manier die jij leuk vindt.

Rebecca Janse